Úgy fest, hogy az Apex Legends 5. évadában hatalmas új területet kap Kings Canyon. A map nagy átalakításon megy keresztül.

Még április 10-én fedezték fel a játékosok az Apex Legends 5. évadának első jeleit a pályán. A Respawn utalásai alapján hamarosan Kings Canyon mapon egy új földalatti terület jelenik meg, amiről egyelőre nem sokat tudni, csupán annyit, hogy Hydro Dam-nál található. Azóta persze adatbányászok igyekeznek minél többet megtudni az új helyről, és egy több szivárgás történt.

Úgy tűnik, hogy most valaki nagyjából rávilágított arra, hogy mekkora méretű területről van szó.

Kép forrása: Reddit

Persze a Reddit-felhasználó, OrcusDei, aki egy képet rakott ki a helyről, szintén csak tippelni tud arra, hogy mekkora. Azt viszont gyanítható lesz hol mászkálni az új helyen. Ez kétségkívül egy nagy változás Kings Canyon életében, ami egyébként is sokat változott a megjelenés óta. Bár a játékból többször kikerült, a Respawn fejlesztői úgy tűnik, tovább gondozzák.

 

Persze ez még mindig csak szivárgás és feltételezés, ugyanakkor nem kell már sokat várni az igazságra. Május 12-én, az 5. évad indulásakor minden kiderül.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×