A múlt héten megjelent easter egg után, most újabb jeleit láthatjuk annak, hogy mapváltozás várható az Apex Legends következő évadában.

A múlt héten arról számoltunk be, hogy a játékosok egy különös easter egget fedeztek fel World’s Edge mapon. Egy térképrészletet találtak, ami talán arra utal, hogy új területek lesznek elérhetők a játékban, várhatóan a hamarosan induló 5. évadban.

 

Sokan arra számítanak, hogy a képen látható alagútrendszer Kings Canyonban jelenik majd meg. Természetesen a legtöbb adatbányász most arra kíváncsi, mi is várható a következő évadban, a mapváltozás mellett persze minden jel arra utal, hogy érkezik Loba a játékba.

Nos, április 17-től ugye több easter egg volt megtalálható a map különböző részein, némileg megmutatva, hogy milyen új bejárható maprészlet épül. Sajnos ennél több hivatalos információt nem láttunk még, a Respawn nagyon sejtelmes az ügyben.

Egy Reddit felhasználó, OrcusDei azonban feltörte a kódot, így olyan részletek is láthatók lettek, amik a játékon belüli easter egg-ben nem. Felfedték, hogy a képen látható vörös épület valójában a Labs, Kings Canyon-ról.

Kép forrása: Reddit

Úgy tűnik tehát, hogy a jövőben új ajtók nyílnak meg, és teljesen új területeket tudunk bejárni a föld alatt. Természetesen a hivatalos bejelentésig nem lehetünk ebben biztosak, de nagyon érdekesnek ígérkezik a következő évad bemutatása is.

Te mire tippelsz? Valóban kibővül a földalatti map?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×