Bejelentették a Blast Rising meghívott csapatait, mely között a Salamander is helyet foglal. A májusi tornán 30 ezer eurós összdíjazás kerül kiosztásra.

Az utóbbi időszakban egyre többet hallunk a Salamanderről a nemzetközi mezőnyben is. Egy újabb tornán mutathatják meg a srácok mire képesek, hiszen lerántották a leplet a Blast Rising meghívott csapatairól.

A BLAST egy újabb sorozatot indít a Blast Premier mellett, mely a Blast Rising nevet viseli. A tornával azoknak a csapatoknak akar kedvezni a dán szervezet, akiknek egy kis lökés kell ahhoz, hogy az elit körbe kerüljön. A meghívott csapatok között olyan neveket találunk, mint a FlashPoint harmadik HAVU és az ESL Road to Rión szereplő Movistar Riders és Heretics is.

Salamander

Akár a major győztes kioShiMa ellen is játszhat a Salamander.

Nem kis megmérettetés vár a magyar srácokra, de egyben egy remek lehetőség is a kiugrásra. A verseny május 4-től 22-ig tart és összesen 30 ezer euró kerül kiosztásra. A verseny első szakaszában 4 csoportra osztják a csapatokat, majd egy single elimination bracketben folytatódik a párharc. A sorsolást április 30-án tartják, ekkor derül ki, hogy kivel néz szembe a csoportjában a Salamander.

Salamander

Nem ez lesz az első BLAST versenye a Giants-nek

A BLAST mindig is híres volt a magas színvonalú produkcióiról, így nagyon várjuk, hogy az online platformon mivel fogják színesíteni majd a műsort. A Salamander ellenfelei a következő csapatok közül kerülhet ki:

salamander

Ti követitek majd a Blast Rising versenysorozatát?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×