A múlt héten a hero poolnak köszönhetően Echo kiesett egy hétre a játékból, de most végre visszatérhet. Néhány fontos hős viszont kis pihenőre megy.

Ahogy a múlt héten írtunk róla, a hero pool rendszernek köszönhetően az új hős, Echo rögtön tiltólistára került a kompetitív játékmódokból. Egy hétnél tovább azonban egy hős sem lehet tiltott, így új a héten új hero pool jött, újabb tiltott hősökkel.

Ezen a héten több jelentős karakter, McCree, Widowmaker, Mercy és Wrecking Ball kerülnek kispadra, hogy kissé megboruljon a hősválasztás a rankeden és a versenyeken.

Érdekes, hogy McCree és Widowmaker olyannyira népszerű általában, hogy a páros már harmadjára kerül tiltás alá. Sőt, amikor lehetőség van rá, McCree minden alkalommal bannolva lesz. Wrecking Ball tiltásának talán kevés következménye lesz az Overwatch League játékosai számára. Foglalkozni legalábbis nem kell majd vele a meccsek során.

A 9. heti hero pool április 27-én, hétfőn aktiválódott és egészen május 4-ig tart. Érdemes lesz nézni egyébként az Overwatch League meccseket, ahol Echo először szerepel majd.

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×