Ugyan nem lesz játszható, de elvileg a héten már láthatjuk Loba-t az Apex Legends világában. Legalábbis pletykák szerint.

Ahogy a Respawn azt korábban bejelentette, egy hét csúszással, május 12-én indul az Apex Legends 5. évada. Sokan arra számítanak, hogy érkezik egy új karakter: Loba, akiről számos adatot találtak már a fájlok között az adatbányászok. Úgy tűnik, hogy a héten már feltűnhet a játékban, bár nem mint játszható karakter.

Loba – Kép forrása: ILootGames

Az adatbányász, ILootGames szerint Loba látható lesz World’s Edge mapon, még az 5 évad indulása előtt, április 28-tól. Az egészet valahogy úgy kell elképzelni, mint például Crypto első megjelenését a második évadban.

Crypto első megjelenése – Kép forrás: Apex Legends

Ugyan még nem volt játszható, de megjelent a játékosok szeme előtt. Valószínűleg hasonlóra lehet számítani Loba esetében is. Ez azt jelenti, hogy a szemfüles rajongók talán a héten már láthatják. Erre persze nincs garancia, hiszen csak szivárgás van szó, amit a játék fájljaiból feltételeznek.

Hogy pontosan hol jelenhet meg a karakter, arra szintén csak tippelni lehet. Ám ha valóban így lesz, a játékosok valószínűleg hamar rájönnek.

Te kíváncsi vagy már Lobára?

A borítókép csak illusztráció.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×