A Respawn Entertainment egy héttel késlelteti az Apex Legends 4. évadának befejezési dátumát, így az 5. évad később indul, mint azt eredetileg tervezték.

Az évadváltás minden játékban különösen fontos időszak, hiszen a rajongók ilyenkor egyre izgatottabbak az új tartalmakkal kapcsolatban. A Respawn Entertainment már el is rejtett néhány érdekes utalást az Apex Legends 5. évadáról a játékban, az adatbányászok pedig szintén keményen dolgoztak.

Kép forrása: Reddit

Azok, akik nagyon várják az új évad indulását, kénytelenek lesznek többet várni, mint gondoltuk. A Respawn április 24-én bejelentette, hogy egy héttel késleltetik az indulást. Ez azt jelenti, hogy május 5 helyett csak május 12-én számíthatunk az 5. évad indulására és az ahhoz kapcsolódó frissítésekre.

A döntésnek több oka van: egyrészt április 28 és május 12 közt zajlik majd egy Battle Armor Event, aminek nem akarnak bekavarni a frissítéssel, illetve lehetőséget kínálnak mindenkinek, hogy több ideje legyen tevékenykedni még a 4. évadban.

Battle Armor Event – Kép forrása: Reddit

„Azok, akik még be akarják fejezni a Battle Pass-t, több idejük van. Egy hét van arra is, hogy növeljük a rankot. Az 5. évad május 12-én indul” – jelentette be Jason McCord, az Apex Legends vezető fejlesztője.

Mi várható az Apex Legends 5. évadában?

A Respawn minden évad elején rengeteg újítást hoz a játékba, és ez valószínűleg most sem lesz másképp. Ha az adatbányászok nem tévednek, kapunk egy új karaktert Loba személyében, valamiért érkezhet egy új fegyver is, a VOLT vagy a CAR SMG-k a Titanfall sorozatból.

Loba – Kép forrása: Reddit

Ha minden igaz, a mapok is változáson mehetnek keresztül, erre már kaptunk utalásokat. Ahogy azt a Respawn már bejelentette, az 5. évad indulásával Mirage változásokon megy keresztül.

Ráadásul ne felejtsük el, hogy az 5. évadban jön majd egy régóta várt funkció: a meccsekbe való visszacsatlakozás lehetősége.

Te örülsz, hogy egy héttel elmarad az új évad indulása?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×