Travis Scott Fortnite koncertje nemcsak rekordot döntött, hanem jó pár játékelemre fel is hívta a figyelmünk. Tanulságos élmény volt az Astronomical.

Lehetett arra számítani, hogy Travis Scott Fortnite koncertje nagyot fog szólni, ám arra szerintem még a kiadó sem gondolt, hogy minden idők legnézettebb játékbeli eseménye lesz. Az Astronomical, ahogy azt a neve is sugallja, csillagászati számokat produkált egész hétvégén. Természetesen ezért rendesen meg is dolgoztak a fejlesztők, az event minőségének köszönhető a hatalmas látogatottság.

Három kulcsfontosságú kátékelem bukkant fel az esemény során, amiről érdemes legalább érintőlegesen beszélni. Ezek közül kettő az esemény színvonalát emelte, egy pedig a játék jövőjét jelezhette előre.

Ez bizony a Chaos Engine sikere volt

Az aktuális szezon előtt sokat cikkeztünk arról, hogy az Epic Games kicserélte a Fortnite alatt dolgozó grafikus motort. Az új Chaos Engine először csak kellemetlen bugokat okozott, ráadásul túl sokat nem is adott hozzá az alap játékmenethez. A játékosok épp ezért kelletlenül hátat fordítottak mindennek, nem bízva a motor jövőjében. Most viszont bemutatták a fejlesztők, hogy mennyire fontos és, hogy mire képes a Chaos Engine. Ha nem lett volna az új motor, Travis Scott koncertje sem szól ekkorát vizuálisan.

Visszatérhet a régi pálya

Nem egyszer került elő az Astronomical esemény során a régi pálya motívuma. Többek között újból láthattuk a pillangó entitást, valamint Astro Jack felszerelésén is feltűnik a régi sziget. Minden jel arra utal, hogy fontos szerepet fog kapni a korábbi pálya, nem lennénk meglepve, ha a következő szezonban újra játszhatóvá tenné az Epic Games. Vagy jöhet a két sziget fúziója…?

Esemény exkluzív Emote-ok

First Appearance of Event Emotes! from FortNiteBR

 

A játék történetében most először kaptunk a fejlesztőktől ideiglenesen használható Emote-okat egy eseményhez. Mindez kiváló lehetőség volt arra is, hogy eldönthessük, meg akarjuk-e vásárolni az Item Shopból a koncerthez köthető speciális tartalmakat. Reméljük a jövőben megtartja ezt a jó szokását az Epic Games.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×