Tegnap este indult el a Travis Scott Astronomical koncert sorozata, ahol elsőként Amerikában lépett fel. A koncert rekord ember mennyiséget hozott.

A Fortnite minden évben odateszi magát, ha tartalomról van szó. Az idei szezonban a Marvel Deadpool skin mellett egy Travis Scott koncertet is belecsempészett a fejlesztő a játékba, melynek turnéja tegnap este indult el Amerikában.

Travis Scott

Az első Fortnite koncert 10 milliós közönséget számlált, akkor Marshmello lépett fel a sziget nagy színpadán. Az idei koncerteknek Travis Scott a házi gazdája és egészen pontosan öt alkalommal fog megérkezni a Fortnite szigetére. Már az első amerikai fellépése is rekordot döntött és 12,3 millió felhasználó lépett fel egyszerre a szerverre, hogy megtekintse élőben a rappert.

Látvány és fényparádé fogadta a bejelentkezett játékosokat, és Travis Scott egészen pontosan 5 tracket nyomott el a publikumnak. A játékon kívül voltak olyanok is, akik valamelyik streaming platformon követték élőben az eseményeket. Youtube-on 1,2 millió, Twitch-en 833 ezer, Mixeren pedig 25 ezer felhasználó követte egyidejűleg a koncertet. A rapper is végignézte az élő eseményt és a fellépés után rögtön Twitteren reagált.

Travis Scott első fellépése Európába szombaton 16 órakor érkezik. Ha esetleg lemaradnál, akkor Vasárnap délután 5 órakor ismét színpadra lép.

Te kilátogatsz a koncertre?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×