A jelenleg is futó 2020-as Galaxies Pass alatt többször is szerver problémák léptek fel a League of Legendsen belül. A Riot kárpótlásul ingyen tokeneket ad.

A megnövekedett forgalom miatt rengetegszer láttuk, hogy a League szerverek nem úgy üzemeltek, ahogy kellettek volna. Többször is leálltak a szerverek, így a Riot most úgy döntött az elvesztett időért cserébe tokeneket ad a Galaxies Pass tulajoknak.

Galaxies Pass

Ahhoz, hogy megszerezzük semmi mást nem kell tennünk, csak annyi, hogy bejelentkezünk a játékba, és játszunk egy mérkőzést. A küldetés a szokásos helyen fog megjelenni, és egészen Május 11-ig szerezhetjük meg.

A különböző szervereken különböző mennyiségeket kapunk. EUW-n 175, NA és BR szerveren 150 és az összes többin, így EUNE-on is 120 token fog járni a küldetésért.

A Galaxies Pass tulajok már a Clash problémák miatt is kaptak kompenzálást, de most egy újabb adag szeretet csomag is érkezik a Riot Gamestől. Ha csak ennyi hiányozna a Prestige Skinhez, akkor itt a remek alkalom, hogy megszerezzétek. Mindenesetre azért jó látni, hogy a Riot odafigyel az ilyen apróságokra is, hiszen néha egy kevés is elég a boldogsághoz.

Nektek, hány token jött össze a Galaxies Pass alatt?

×