Nem tudjuk hogyan függ össze, valamiért mégis használhatatlanná vált a Vikendi update után a PUBG egyik legmenőbb ruhája.

Tegnap előtt végre megérkezett a várva várt 7.1-es frissítés, mely rengeteg új tartalmat hozott a játékba. A legfontosabb tartalom a már másodjára újraépített Vikendi, de egy halom új kiegészítő, balansz frissítés és új battle pass is érkezett. A frissítés pontos tartalmáról ide kattintva olvashatsz bővebben.

Mikor ilyen mennyiségű adathoz nyúlnak a fejlesztők, előfordulhatnak váratlan hibák a játékban.

A „Vikendi frissítésként” ismert update, bár alapvetően pozitív fogadtatást kapott, azért itt-ott még ráfér egy kis szeretet.

A játék egyik legnépszerűbb ruhadarabja az a kabát, ami magáról a játék atyjáról kapta a nevét, sajnos elromlott.

Mára a játék egyik legjellegzetesebb ruhadarabjává vállt.

A redditre került fel egy videó, amiben a játékos két egyszerű példán keresztül mutatja meg, hogy a Vikendit is behozó 7.1-es frissítés sajnos használhatatlanná tette ezt a ruhadarabot, ha TPS nézetben játszunk a játékkal.

A X1010101101011X nevű felhasználó videóján jól látszik, hogy a frissítés után nagyjából semmi sem látszik:

Player Unknown’s Hood Bug from PUBATTLEGROUNDS

Hogyan nem felejti el ezt a felhasználónevet?

A videó második fele kvázi arról szól, hogy a pulcsi fej modelljébe bugolva nézelődik, csak épp semmit sem lát. Ez mondjuk 1-2 alkalommal vicces, viszont amikor szemtől szembe kerülünk egy másik csapattal, már nem olyan mókás, hogy nem látunk az orrunkig sem.

A bug akkor jön elő, ha vállba szeretnénk venni a fegyvereket, ekkora valamiért a viewmodel megváltozik és beleteleportálunk a saját fejünkbe.

Tudnak róla a fejlesztők

Kifejezetten szimpatikus dolog, hogy a videó feltűnése után néhány órával már vissza is jelzett SteveTheHappyWhale, a PUBG közösségi koordinátora. A kommentjében mindenkit megnyugtatott, lejelentette a hibát.

 

Reméljük, hogy a fejlesztők most tényleg a 7.1-es frissítés finomhangulására koncentrálnak, hiszen ezzel végre visszanyerhetik a közösség megbecsülését.

Nektek tetszik Vikendi? Mit gondoltok a legújabb update-ről?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×