Új update, új skinek, ahogyan az lenni szokott.

Ma reggelre végre megérkezett a legújabb PUBG update, amivel megkaptuk a már sokadszor újragondolt Vikendit. Noha nem ment minden simán a reggeli karbantartás során, de egyelőre nem jelentettek komolyabb hibáról, ellenben kaptunk egy rakat új skint, amelyekért érdemes lehet grinde-olni a szinteket, na meg megérkezett természetesen az új DLC is, ami Cold Front fantázianéven fut jelenleg.

A DLC maga ezúttal is 9,99 euró, viszont a gyenge forintárfolyamnak köszönhetően ezúttal 3500 forintot kell a kasszánál hagyni, amennyiben be akarjuk húzni a Cold Frontot. Ezt követően pedig indulhat is a farmolás az alábbi skinekért:

Egy MK47 és egy P18C fegyverskint kaptunk ez alkalommal, de jó hír, hogy a Dinoland Sleek hátizsák igencsak menőre sikeredett, a többi skin az elmegy kategóriát képviseli.

A fizetős pólók helyzete sem túl rózsás, legalábbis a dizájneri munkába nem hiszem, hogy komoly munkát fektettek. Cserébe nem is olyan vészes a 2,99 dolláros árcédula.  Akinek tetszik valamelyik, vigye bátran!

Ez vár ránk a küldetések végén

A jó hír, hogy a küldetésekért cserébe egész jól festő skineket adnak jutalmul. A Dinolandes Alex fejfedőért például szép pénzt el lehetne kérni, annak ellenére, hogy nem segíti túlzottan a játékunkat.

A frissítés már élesedett a délelőtti órákban. A teljes update logot erre találjátok.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×