A skinek már nem csak a játékokban hódítanak!

A Hama uRage Morph mouse 2 után egy újabb különleges egérrel készültünk, ami szintén a Hama műhelyéből gurult ki. Ezúttal viszont egy kedvezőbb árcédulájú egérről van szó, ugyanis a Morph 5 in 1 már 7 000 forint környékén beszerezhető, de hogy mit kapunk ennyi pénzért? Mutatjuk!

A Hama ezúttal sem aprózta el, most nem egy spéci állítható rendszerrel turbózta fel az egerét, hanem az egyediségre fókuszáltak, ugyanis a felső burkolatot mindenki szabadon cserélheti. Ehhez a művelethez több műanyag borítást is mellékeltek, így szabadon dönthetjük el, hogy hogy nézzen ki a kedvenc egerünk. Nem mellékesen ezek „skinek” csúszásgátló borítást is kaptak, így az izzadósabb kezűek sem fognak panaszkodni!

Az egér formája egyébként iszonyatosan tenyérbe simuló, a csúszásgátló borításnak köszönhetően rendkívül kellemes a tapintása is, a formát pedig ezúttal nagyon eltalálta a Hama. A szokásos gombok mellett találhatunk egy DPI váltó gombot a tetején, az oldalán pedig további két kapcsoló áll a rendelkezésünkre.

A teljesítményért egy Avango szenzor a felelős, ami akár 3200 DPI felbontásra képes, a kommunikáció pedig 500 Hz-en történik. Jó hír, hogy Omron mikrokapcsolókat szereltek a főgombok alá, bár sajnos azt nem tudjuk, hogy pontosan hány millió klikket is bírnak ki.

A kábelre ezúttal is nagy hangsúlyt fektetett a Hama, ugyanis egyrészt egy zajszűrő is került az 1,8 méteres kábel végére, ami ebben a kategóriában nem túl gyakori. Másrészt pedig igencsak minőségi fonott szövet borítást kapott, amivel valószínűleg sosem lesz probléma, viszont rendkívül merevre sikeredett, ez valamiféle hagyomány lehet a Hama egerek körében.

A talpak is kaptak egy vékony teflon borítást, aminek köszönhetően hozzásimul az egérpadhoz a Morph 5 in 1. Sajnos driver ezúttal sincs az egérhez, ami azért furcsa, mert a Hama programozható kapcsolókkal hirdeti. Értem én, hogy a játékokban beállíthatjuk bármelyik funkcióra, de azért ez nem egyenlő azzal, amikor szabadon állíthatjuk be, hogy milyen funkciót lásson el, akár a Windows-on belül. Külső programokkal persze megoldható az utólagos állítás lehetősége.

Akinek bejön az egyedi Hama Morph 5 in 1, az itt tudja a kosarába dobni. 

A hivatalos oldalt pedig erre találjátok.

×