Érdekes teóriával állt elő egy streamer. A Fortnite közösségnek pedig tetszik az ötlet, már csak azért is, mert bizonyítékokkal is alá lehet támasztani.

Már javában a Fortnite Chapter 2 második évadának célegyenesében vagyunk. Az Epic Games ugyan kitolta a szezon végét nyárra, a játék története ismét beindult. Elkezdtek megjelenni a Doomsday Device darabkái a szigeten, a forrásfájlok között pedig már a kész masina is felkutatható. A hétvégén Travis Scott koncertezik az Astronomical eseménynek köszönhetően, utána viszont biztosak vagyunk abban, hogy Midasé lesz a főszerep.

A legfrissebb nyomok alapján pedig lehetséges, hogy sokak kedvenc karakterévé fog válni. Többen gondolják úgy, hogy a sziget fölött újonnan megjelent üstökösök és a Doomsday Device kapcsolata

visszahozhatja a játékba a régi szigetet.

Spotted this on a stream earlier, think its a meteor which gives even more evidence that the old map is on the other side of the islands just like the Astro jack skin. The streamer is CronicGamerZ btw. from FortNiteBR

 

Az Astro Jack Outfiten mindkét sziget úgymond „képviselteti magát”, ez pedig könnyen lehet, hogy egy jel a következő szezont illetően. Az égen felbukkanó meteoreső pedig kiköpött mása az anno a harmadik szezonban tapasztalt jelenségnek.

Mostanában rendesen megcsappant a Fortnite megítélése, ami valószínűleg hatással volt a játékosbázisra is. Egy ilyen bővítés viszont biztosan sokakat visszacsábítana a játékhoz, már csak a nosztalgia miatt is.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×