Már tölthető a Fortnite legújabb frissítése. Meglepő módon új Outfitek és egyéb kiegészítők is érkeztek, többek között Travis Scott is megszerezhető lesz.

A reggeli órákban befutott a Fortnite legújabb frissítése, a v12.41. Összességében nem vártunk túl sok mindent a ciklustól, elvégre múlt héten bőven érkeztek új tartalmak a játékba. A fejlesztők most viszont rendesen megleptek minket.

Ahhoz képest, hogy papíron csak egy tartalomfrissítésről beszélhetünk, egészen masszív lett a mai csomag. Még új Outfitek és egyéb kozmetikai tartalmak is érkeztek. Elkezdtek megérkezni az új „Travis Scott’s Astronomical” esemény játékelemei.

Astro Jack és Travis Scott – Hypex/Epic Games

Az eseményhez két tematikus Outfit is tartozik majd, az egyik Astro Jack, a másik pedig a híres előadó, Travis Scott. Mindkettő az Icon Series keretein belül lesz elérhető a játékon belül.

Speciális stílust is kapnak majd, Travist egy terminátoros külsővel, Astro Jacket pedig komoly színpompával dobhatjuk majd fel.

Két ikonikus, Travis Scotthoz köthető mozdulatsor is bekerült a játékba, amit Emote-ok formájában adhatunk majd a felhasználónkhoz.

Akit mindez nem hoz lázba, annak megérkezett Rue is, egy igencsak visszafogott külsővel. De cserébe két verzióval is játszhatunk majd.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×