Nagyon sok sztárfocista csapata lát napvilágot a karantén alatt. Most Vinicius Jr. mutatta meg, hogy mit takar a kezdő pakkja.

Az EA minden évben ad azoknak a sztárfocistáknak egy speciális pakkot, akik a játszanak a FIFA Ultimate Team móddal. A héten Juan Bernat 25 milliós csapatát mutattuk be, most pedig Vinicius Jr. kezdőcsomagját láthattuk.

Szeptember előtt, mikor mindenki azon gondolkozik, hogy milyen csomagra fizessen elő, fontos szempont az, hogy melyik kiadás mit kínál. Idén először garantált OTW lapot is kaphattunk a legnagyobb előrendelés mellé. Most úgy tűnik, hogy a sztárfocisták még ennél is jobb kezdő csomagot kapnak, melyben a garantál játékos mellé, 3 mid Icon lap is bekerül. Az instagramon Vinicius Jr. osztotta meg Player kezdő csomagját, melyben a 99-es sztárfocista kártyája mellett, egy Zidane, Ronaldo, és Ronaldinho is található.

sztárfocista

Egy ilyen csapattal konkrétan megvan a támadó osztagunk év végéig. Ha minden játékos ilyen csomaggal kezdi a játékot, akkor azt jelenti, hogy a sztárfocisták, már az év elején 3 ikonnal rajtolnak? Mi pedig kaphatjuk a loan playereket, és reménykedhetünk, hogy valami kificcen év elején? Nagyon sok focista csapatán vettük észre, hogy rengeteg a jó minőségű ikon közöttük.

Hát, ha ilyeneket bontanak, akkor már értjük, hogy honnan jöttek.

A probléma ezzel az, hogy már év elején lazán összedobhat ellenük WL-ben. Főleg azok ellen, akik rendszeresen játszanak is a játékkal. A 99-es lap mellé 3 ilyen mid icon. Már szerintem többet ér a csapata, mint a legtöbb játékosnak, aki év eleje óta gályázik. Ha összeadjuk a játékosok árait nagyjából 15 milliót ér csak ez a négy lap, úgy hogy egy Vinicius lapot durván 5 millió zseton értékre becsültem, de szerintem többe kerül.

Szerintetek fair, hogy a sztárfocisták ilyen lapokat kapnak?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×