A friss Fortnite leakek arról árulkodnak, hogy néhány klasszikus fegyver is visszatér a játékba. Lássuk mi jön vissza a Vaultból.

Ahogy a Fortnite Chapter 2 elkezdődött a játékosok alig várták, hogy végre induljon a második szezon. új tartalmak, új Battle Pass és az ezzel járó dolgok. A sziget folyamatosan változik, és a Vaultból folyamatosan kerülnek elő a tárgyak.

A játékosoknak sose elég az újdonságokból, és mindig újabb és újabb dolgokat akarnak. Ezúttal három klasszikus fegyver térhet vissza. A leakek szerint a rare Mini-Gun, a rare Heavy Sniper Rifle és a legendary Semi-Auto Sniper Rifle is visszakerül a Vaultból.

Szerintem a három fegyver közül inkább a Heavy Sniper Rifle kék változatának visszatérése hozza leginkább lázba az embereket. Kérdés, hogy csak egy LTM erejéig, vagy teljesen bekerülnek a Battle Royale módba.

vaultból

A múltban is rengetegszer láthattuk, hogy visszakerültek tárgyak játékba, de akkor legtöbbször tovább is maradtak. A legtöbb esetben az ünnepek alatt jelennek meg ezek a fegyverek. Az új szezonra valószínűleg még több fegyvert várhatunk, de hogy pontosan miket, azt majd a jövőben tudjuk csak meg. Addig is várjunk a koncertre.

Nektek melyik Vaultolt fegyver hiányzik most?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×