Újabb híres amerikai zenész ad koncertet a Fortnite-on belül. Marshmello után Travis Scott csinál bulit a játékosoknak. Ez lesz az Astroworld esemény.

Néhány héttel ezelőtt felbukkant egy titokaztos karaktermodell a Fortnite forrásfájljai között. Mint kiderült, nem más, mint a híres zenész, Travis Scott animált alakja került a játékba. Ez pedig két dolgot jelenhetett. Vagy az Icon Series részeként kerül az Item Shopba, vagy Marshmellohoz hasonlóan saját eseményt kap. Most úgy fest, utóbbi fog megtörténni.

Elkezdtek megjelenni a játékon belül egy „Astroworld” nevet viselő esemény plakátjai. A középpontban egy hangjegy látható, vagyis ez alapján nem egy elrugaszkodótt teória a Fortnite koncert.

https://twitter.com/HYPEX/status/1251394044653166593

 

Mindezen felbuzdulva a leakerek újból rászabadultak a Fortnite fájljaira, s sikerült egy titkosított hangot feltörni. Ez a hang pedig nem volt más, mint Travis Scott „HIGHEST IN THE ROOM” című száma.

Travis Scott tehát hamarosan koncertet ad az Epic Games Battle Royale-ján belül, a rajongók mindenképpen készüljenek. Amint lesz információnk a pontos dátumról, írni fogunk róla.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×