Sokan temették a napokban a Fortnite-ot a különböző közösségi média platformokon. Most megszületett az ellentábor, trending a #ThankYouEpicGames.

A Fortnite tagadhatatlanul a videojáték-történelem egyik legmeghatározóbb online játéka. Az Epic Games lövöldéje megreformálta a Free-to-Play modellt, a battle royale kategóriát pedig úgy ahogy van, az uralma alá vonta. Viszont egyszer mindennek vége szakad, s most úgy tűnik, a battle royale játékok dominanciája is erre a sorsra jut.

Egyértelműen nincs akkora hype a Fortnite körül jelenleg, mint két évvel ezelőtt volt. Ami akkor úttörőnek számított – folyamatos frissítések, változó pálya, érdekes alapmechanika -, azt ma már az alapfelszereltség részének tekintjük. Nem segít mindezen az sem, hogy kissé megsínylette a játék a grafikus motor váltását, ráadásul a szerverek sincsenek a legstabilabb helyzetben.

A Warzone megjelenésével és a VALORANT felbukkanásával rendesen megcsappant a Fortnite játékosok száma, el is kezdett terjedni az interneten a „RIPFortnite” hashtag.

A még így is masszív bázissal rendelkező Fortnite-ot ugyan még korai lenne temetni. Ám az könnyen lehet, hogy mára már bőven túljutott virágkorán az Epic Games lövöldéje.

Sokan köszönhetik karrierjüket a Fortnite-nak, így a #RIPFortnite ellenmozgalmaként létrejött a ThankYouEpicGames hashtag. Ami már szintén trending a különböző közösségi média felületeken.

 

Többek között Aydan is megköszönte a lehetőséget az Epic-nek, ugyanis létrehoztak egy olyan játékot, ami lehetőséget adott neki arra, hogy sikeres tartalomgyártó és versenyző legyen. Egy halom játékos élete változott meg a Fortnite-nak köszönhetően, ezen pedig nem fog változtatni az sem, ha esetleg eltűnik a cím a jövőben.

Ez természetesen még évekig nem fog megtörténni, ebben biztosak vagyunk.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×