Nemsokára egy direkt helikopterek ellen használható rakétavető kerülhet be a Fortnite-ba. Elkezdődik a helikopterek leszámolása.

Amikor a Fortnite Chapter 2 első fejezete lezárult, a játékosok végre megkapták, amire már sok ideje vártak, rengeteg tartalom kezdett érkezni a játékba. A sztori előrehaladtával megjelentek az NPC karakterek, új helyszínek és sok-sok új fegyver is megjelent.

A Chapter 2 Season 2 még néhány hétig biztosan velünk lesz és senki ne gondolja, hogy ez már a végjáték. A fejlesztők, az adatbányászok szerint, újabb fegyvereken dolgoznak, melyek hamarosan be is kerülhetnek az éles játékba.

Régen érkezett ennyi újdonság egy szezon alatt a Fortnite-ba.

A népszerű és megbízható Fortnite adatbányász, iFireMonkey most újabb fegyverről rántotta le a leplet. Szerinte már egész jól formát öntött a következő fegyver, vagy inkább nagyágyú.

Érkezik a MistyBop

Az adatbányász információi szerint az új fegyver egy rakétavető lehet, melynek különleges képessége, hogy az általa kilőtt rakéta a Chopper után ered majd és levadássza azt.

Bár még iFireMonkey sem tudott animációt, vagy akár egy képet mutatni az új fegyverről, két hangfájlt azért feltöltött, ami szerinte a MistyBop-hoz kapcsolódik. Ezek közül az egyik egyértelműen a helikopterben hallható jelzés, mikor a fegyver célkeresztjébe kerül a pilóta.

 

A fegyver létének értelme erősen kérdőjeles, miután a Chopper kifejezetten ártalmatlan a korábbi járművekkel szemben. Másfelől egyértelműen jó, hogy a heli gyors lekapcsolására így is lesz lehetőségünk, ugyanis az ilyen frissítések tartják frissen a játékot.

Ti örültök, hogy az Epic direkt a helikopter ellen készül egy új fegyverrel?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×