Az első FUT Birthday Party Bag alkalmával a market egy kicsit megborult, és a 85 fölötti játékosok az egekbe ugrottak. Hasonlóra számítunk.

Az EA zsákbamacskája, a FUT Birthday Party bag múlt hét vasárnap megtette hatását. A játékosok mind szerencsét akartak próbálni, és ahogy a kommentek alapján láttam, a legtöbbetek a követelmény ár-értékét nem ütöttétek meg.

Most itt a lehetőség újra szerencsét próbálni!

Ahogy múlt hét vasárnap, úgy most is előbb kikerült az SBC forrás kódja. A kis leak máris megtette hatását a marketre, és Godin ára egy nap alatt 10 ezer zsetont emelkedett.

Party Bag market

Party Bag

A market tehát máris beindult, és az emberek elkezdték beszerezni a követelményhez szükséges játékosokat. Ha most kezdenél el, raktározni, már egy picit lekéstél, de még egy pár ezer zsetont ki fogsz tudni sajtolni az SBC-ből. A Party Bag, valószínűleg hasonló metodikával fog működni, mint elődje, csak itt most a 2-es csapatból lehet majd játékost szerezni. Az elsőnek nagyon nagy sikere volt, és a játékosok hamar rárepültek a milliós játékosokra.

Party Bag

Az SBC a forrás kódok között

A legtöbben viszont olyat kaptak, akit beépíteni se tudtak. Az untrade sbc-k mindenképpen coin flip alapon működnek, így óvatosan az elkészítésükkel. A legjobb megoldás, ha neked is rengeteg untrade játékosod halmozódott fel, mert akkor legrosszabb esetben is upgradelni tudod őket egy speciális lapra.

Mindenesetre ne pánikolajtok, mert azzal tudjátok a legtöbb zsetont veszíteni!

Ti elkészítitek az SBC-t?

×