Nincsen egyszerű dolga a FIFA 20 játékosoknak. A játék telis-tele van érdekes, papíron jól kinéző SBC lehetőségekkel, a gyakorlat viszont meglehetősen trükkös.

A FIFA Ultimate Teamben elérhetővé vált a Team of the Week Upgrade SBC. A játékosok egy 83-as összértékű csapatért a 15. és a 29. TOTW játékosok közül lényegében bárkit kinyithatnak.

Jól hangzik, nem igaz?

Nos, papíron tényleg kiváló ajánlatnak tűnik, viszont azután, hogy alaposan megvizsgáljuk a lehetőségeket, némiképp elbizonytalanodtunk. Körülbelül 20 ezer Coinból legrosszabb esetben kijön egy Upgrade, s tekintve, hogy akár egy 93-as Untradable CAM Neymart is nyithatunk, ez ajándéknak tűnik. A gond csak a másik 306 kártyával van.

Caspro

Caspro készített egy képet, amin listázta azokat a játékosokat, akik a játék jelenlegi stádiumában megállják a helyüket. Ez nem jelenti azt, hogy kiemelkedően jó nyitásnak számít az összes, de legalább vannak csapatok, amikbe belepakolhatjuk őket. Tényleges profitról nem beszélhetünk, elvégre egyik SBC-ből nyitott kártyát sem dobhatjuk piacra, maximum másik SBC-be.

A fent említett 39 lapon kívül viszont mindegyik hulladék a kínálatból, így sem a befektetett energiát, sem a ráfordított Coinokat nem érik meg.

Ez alapján pedig, mivel 10% sincs az esélye annak, hogy valamirevaló játékost nyissunk, nem tudjuk nyugodt szívvel ajánlani a TOTW Upgrade SBC-t.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×