A Modern Warfare 3. évadának április 8-i frissítése arra enged következtetni, hogy egy régen nem látott, de hőn szeretett játékmód talán visszaköszön a Modern Warfare-ben.

A Modern Warfare egyébként is igyekszik visszahozni a klasszikus CoD érzést a játékosok számára, így azt gondoljuk, hogy a következő feltételezés akár igaz is lehet. A Redditen prophunt_K posztolt nemrégiben egy elméletet, melyet egy Infinity Ward által kiadott kép alapján gondolt ki. A képen Ghost látható harc közben. A háttérben viszont találtak valamit, ami kérdéseket vetett fel.

Kép forrása: Infinity Ward

Nos, a képen, a bal felső sarokban látható egy növény, ami úgy tűnik, mintha csak lógna a levegőben. Ezt a képet a hivatalos oldalon is meg lehet találni, eddig nincs ebben semmi különös. A rajongók azonban úgy vélik, hogy ez jele lehet a Pro Hunt játékmód érkezésének.

Emiatt sokan izgatottak lettek, hiszen a játékmód közkedvelt, ráadásul egyébként visszatért a Call of Duty: Mobile-ban.

A Prop Hunt játékmód először a Black Ops 3-ban jelent meg, lényege pedig, hogy a játékosok egy része véletlenszerű tárgyakban tud elbújni, a többi játékos feladata pedig az elrejtőzött játékosok levadászása. Bár furcsának tűnik, a játékmód valójában nagyon szórakoztató.

Az Infinity Ward egyelőre persze nem jelentette be, hogy érkezne a Prop Hunt, de a Call of Duty: Mobile után valójában nem lenne meglepő. Bár a 3. évad ütemtervében sem szerepel, ki tudja, mit hoz a jövő.

Te örülnél egy Prop Hunt játékmódnak a Modern Warfare-ben?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×