Természetesen közeleg a húsvét, így sok játékban várható valamilyen ünneppel kapcsolatos újdonság. A Call of Duty: Mobile több eventtel készül.

Április 12-én, azaz most vasárnap már húsvét van, így az Activision elindítja húsvéti eseményeit a Call of Duty: Mobile-ban. Az Easter Egg event-sorozat magában foglal egy battle royale, egy prop hunt, valamint collection rank és collection milestone eventet.

Easter Egg Collection Milestone

Eme frappáns esemény során a játékosoknak battle royale és multiplayer meccseken kell részt venni, ahol lehetőség van húsvéti tojásokat gyűjteni. Ezeket a tojásokat aztán különféle jutalmakra lehet cserélni, többek között Weapon XP kártyára, vagy Clow BR class-ra, húsvéti skinnel. A legdrágább elérhető jutalom a RUS-79U fegyver húsvéti skinje: ehhez összesen 100 húsvéti tojás kell.

Az esemény április 9 és 19 között érhető el.

Ez csak egy kép sok-sok tojásról

Easter Egg Collection Rank

A játékosoknak ezen esemény során is húsvéti tojást kell gyűjteni, azonban az összegyűjtött tojások száma itt arról dönt, hogy milyen rankot kapunk. Ez alapján kerülünk fel egy ranglistára. A játékosok persze ezzel is különböző jutalmakat kapnak a listán elfoglalt helyük alapján. Ez az esemény is április 19-én ér véget.

A jutalmak a következők:

  • Top 5 százalék: Medic class, Kés, és a Type 25 rifle Easter ’20 camo-val
  • 5-30 százalék: Medic class és wingsuit Easter ’20 camo-val
  • 30-50 százalék: Wingsuit Easter ’20 camo-val
  • 50-70 százalék: Három weapon XP kártya
  • 70-100 százalék: Egy weapon XP kártya

Húsvéti prop hun event

A prop hunt tehát visszatér a Call of Duty: Mobile-ba egy különleges húsvéti event formájában, hogy jutalmazza azokat, akik ebben a játékmódban játszanak.

Itt a játékosoknak különféle feladatokat kell teljesíteniük, például játszani kell 1-2 prop huntot, vagy nyerniük kell egy-egy prop hunt mérkőzést. Egyéb feladatok közé tartozik mondjuk, hogy ölj meg 5, vagy 10 ellenséget stb. A jutalom itt például a BK57 cubic illusion skin, vagy a Chicont Easter ’20 skin. A prop hunt event április 20-án ér véget.

Battle Royale Easter Egg

Ezen event során a játékosoknak szintén egyedi küldetéseket kell végrehajtaniuk a battle royale játékmód során. Tojásokat kell találni és feltörni, illetve miniversenyt kell nyerni. Ezzel szintén jutalmak szerezhetők, például a ASM10-eshez egy cubic illusion skin. Ez az event szintén április 20-ig érhető el.

Te melyik húsvéti eventet fogod kipörgetni a következő napokban?

https://www.facebook.com/groups/codmobilhungary/

×