Nagyot megy a VALORANT zárt béta időszaka, hiszen a Twitchen egy nap alatt 34 millió megtekintett órával startolt a játék. Hová juthat még?

Valószínűleg nagyon elégedett a Riot Games, miután a játékosok körében, valamint a Twitchen igen hamar rekordokat döntött nézettségben a VALORANT. Hivatalosan április 7. volt a játék első nagy napja a Twitchen, hiszen ekkor már nem csak kiválasztottak, hanem azok is tolták, akik a droppokból kulcsokat kaptak. Olyan nagy volt az érdeklődés, hogy nem sokkal később a Riot le is állította a kulcsot osztogatását. Valószínűleg nem voltak felkészülve ekkora érdeklődésre, a szerverek problémákkal kerültek szembe.

Április 8-án 34 millió megtekintett órával és több mint egymillió nézővel döntött rekordot a VALORANT.

Egy friss blogbejegyzésben a Riot két fejlesztője, Joe Ziegler és Anna Donlon arról írtak, hogy hogyan látja a játék helyzetét a kiadó a sikeres napok után.

„Egyértelműek leszünk, ahogy mindig: nem szeretnénk túlterhelni a szervereinket. Úgy hisszük, hogy képesek vagyunk kezelni az ezzel járó problémákat, de nem fogjuk azt hazudni, hogy nincs megoldandó problémánk” – olvasható a blogbejegyzésben.

Kép forrása: iGamesNews

A jelenleg elérhető béta verzióra óriási az igény, sokan akár több fiókot is regisztrálnak, hogy eladják a fiókokat és kulcsokat másoknak. A Riot bejelentette, hogy ezek a fiókok bannolva lesznek.

„Mindenekelőtt egy stabil, kompetitív játékélményt akarunk nyújtani, még akkor is, ha ez azzal jár, hogy korlátozzuk a játékosok számát. Nem ronthatjuk a játék minőségét azzal, hogy mindenki beszáll. Ez azt jelenti, hogy óvatosan kezeljük azt, hogy hány játékost engedünk játszani a zárt béta alatt a következő napokban és hetekben” – tette hozzá a Riot.

A VALORANT valamikor nyáron jelenik meg. Hogy a zárt béta mikor ér véget, az egyelőre nincs meghatározva.

Te kipróbáltad már a játékot?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×