Rövid időre szünetel a VALORANT hozzáférések osztogatása Twitch-en. A Riot Games türelmet kér, viszont nagyon hálásak a sok érdeklődőért.

Óriási lendülettel érkezett meg a Riot Games FPS játéka, a VALORANT. Már a tavalyi nagy bejelentés során is külön kiemelték a fejlesztők, a lövölde erősen kompetitív hátszéllel készül, céljuk vele, hogy esportot kreáljanak. Nos, a játék kiváló lett, csak úgy ömlenek a pozitív visszajelzések, holott még csak zárt béta stádiumban van. A játékosbázis tehát alakul, közel két millió ember vadászott hozzáférést a Twitchen egy időben.

Lényegében bárki lehet bétatesztelő, nem kell mást tennünk, mint összekötni a Riot fiókunkat a Twitch felhasználónkkal, s nézni a kiemelt VALORANT streameket. Ha szerencsések vagyunk, a rendszer megajándékoz minket egy hozzáféréssel, aminek köszönhetően már tölthetjük is le a játékot a gépünkre.

Persze nem lehet mindenki kedvére tenni, biztosan lesznek, akik kimaradnak ebből a „szűk” tesztkörből.

Már most alig bírják el a szerverek a játékosokat, a Riot Games-nek le is kellett állítania a hozzáférések osztogatását. A kiadó Twitteren szólt a közösséghez, a türelmüket kérték, amíg javítják a problémákat. Ideiglenesen szüneteltetik is a további kulcsok kiosztását, előbb stabilizálni szeretnék a helyzetet. Ha ez összejön, azt ígérték, hogy újból aktiválják a Twitch-programot.

Addig marad a streamek követése, hogy legalább mások szemszögéből memorizáljuk a pályát. Így mikor esélyt kapunk a tesztelésre, már legalább az alapokkal tisztában lehetünk.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×