Úgy tűnik, az Apex Legends-ben megváltozott Mirage egyik legfontosabb képessége. Kiderült, hogy egy hibáról van szó, nem pedig nerfről.

Nemrég befutott az Apex Legends legújabb frissítése, amivel elindult a Bloodhound The Old Ways event. A játékosok közben arra lettek figyelmesek, hogy Mirage körül valami megváltozott.

Mirage egyik képessége a holographic decoy, aminek lényege, hogy a karakter egy hologramot készít magáról, amivel megtéveszti az ellenfeleket. Ahhoz, hogy a képesség használata után újra igénybe tudjuk venni, általában 15 másodpercet várni kell.

A legújabb frissítés után a játékosok észrevették, hogy a holographic decoy cooldown idő bizony 15-ről 25 másodpercre nőtt.

Erről The_Otaku mutatott be videót nemrégiben, ami elég pontosan mutatja be a problémát. Sokan persze azt gondolták, hogy a karakter nerfet kapott, a fejlesztők azonban hamar megnyugtattak mindenkit: egy hibáról van szó.

Mirage was nerfed in the new update from r/apexlegends

„Igen, ez egy véletlen hiba. Már dolgozunk a javításon” – válaszolta a Respawn egyik fejlesztője.

Senki ne lepődjön meg tehát, hogy ezentúl egy kicsit több időt vesz igénybe újra használni Mirage esetében a hologramot, de megnyugtató, hogy a fejlesztők már tudnak a problémáról. Remélhetőleg hamarosan javítják is azt.

Neked is feltűnt Mirage problémája a frissítés óta?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×