Az Apex Legends új eventjének középpontjában ugyan Bloodhound áll, de ez nem jelenti azt, hogy csak ő kap skint az esemény ideje alatt.

Ahogy már reggel írtunk róla, hamarosan elindul az The Old Ways event az Apex Legends-ben, ami többek között új Bloodhoundhoz köthető helyszínt is ígér a pályán. A The Old Ways esemény április hetedikén kezdődik és egészen 21-ig tart, ezalatt pedig Bloodhound várost is felfedezhetjük, továbbá ezzel élesedik a duo mód és a pályaválasztás lehetősége. Az eventhez egyébként egy nagyon jó kis filmet kaptunk, érdemes végignézni.

 

Ezen kívül persze számos lehetőség van arra is, hogy beújítsunk néhány még meg nem szerzett régi és új kozmetikai holmit. Ehhez természetesen játékbeli fizetőeszközre lesz szükségünk, de előttünk a lehetőség, hogy egyedibbé tegyük kedvenc karakterünket.

Direct Shop

A Direct Shop-ban közvetlenül is meg lehet szerezni pár skint, ahol nem csak a fenti film ihlette skinek vehetők meg, de Crypto és Wattson skin is beszerezhető, persze jó kis fegyverskinek mellett.

Itt (mármint a Direct Shop-ban) ötnaponta változik a kínálat, mindig három új skin lesz elérhető. Az egyetlen, ami állandóan elérhető lesz, az a Bloodhound Young Blood skin.

Kép forrása: Respawn

Old Ways Exclusive Event Prize Track

A The Old Ways event folyamán rengeteg esély lesz a kiegészítők megszerzésére. A Prize Track lehetővé teszi, hogy a napi kihívások teljesítésével elért pontokat jutalmakra cseréljük. Az egyes kihívások teljesítése után 1000 pont üti a markunkat, a kihívások minden nap frissülnek. A pontokért cserébe aztán számos egyedi kiegészítő szerezhető meg.

Kép forrása: Respawn

Legendary Hunt Skins

Természetesen a exkluzív itemek mellett a Respawn új igen ritka skineket is hoz a játékba az Apex történetéből. Így lehetőség van olyan skineket megszerezni, melyeket mondjuk az első event alatt lehetett. Ahogy a Direct Shop esetében is, itt is időszakonként változnak az elérhető skinek.

Kép forrása: Respawn

A The Old Ways esemény április 7-én indul, szokásos módon két hétig tart, így április 21-én ér véget.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×