Végre teljesítette a Respawn csapata a játékosok hosszú ideje várólistás kívánságát.

A következő Apex Legends frissítésről már írtunk nektek a napokban, most azonban sokkal fontosabb hírek láttak napvilágot. Izgalmas eventnek ígérkezik a Town Takeover, mely ez alkalommal Bloodhound-ot fogja ünnepelni…

…sokkal fontosabb viszont, hogy véglegesen bekerül a játékba a duo mód.

A Respawn csapata tegnap este tette közzé a következő eseményről fontos infókat a hivatalos twitter oldalukon. A The Old Ways esemény április hetedikén kezdődik és egészen 21-ig fog tartani. Ennek részeként érkezik Bloodhound város átvétele, de jönnék új skinek is, továbbá ezzel élesedik a duo mód és a pályaválasztás lehetősége.

A jó hír az, hogy bár az esemény április 21-én véget ér, a duo mód utána is elérhető lesz. Másik fontos változás, hogy szintén április hetedikétől eldönthetjük majd, hogy a Kings Canyon-ban, vagy a World’s Edge-en akarunk játszani.

 

Hasonlóan a PlayerUnknown’s Battlegrounds-hoz, mostantól nem kell attól tartanunk, hogy a harmadik játékos ignorál majd minket, esetleg még ellenünk is dolgozik. Mostantól csak a mi általunk választott egy játékosra kell hagyatkoznunk.

A frissítésben a Prowlerek is megérkeznek majd a pályákra. Ezekről a dinoszaurusz-szerű állatokról is bővebben írtunk nektek a fenti linken elérhető posztban.

Sok ideje várják a játékosok a duo mód érkezését? Neked megvan a fix másik feled az Apex Legends-ben?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×