A megbízható forrásnak számító iLootGames számolt be az Apex Legends jövőben érkező állatairól.

Amióta az Apex Legends megjelent, a játékosok szigorúan csak egymás ellen harcolhattak. A battle royale játékok között azonban bőven előfordul, hogy a környezet is beleavatkozik a meccsekbe. A Fortnite-ban például konkrét boss fightok is előfordulnak.

A Respawn Entertainment már korábban is próbálkozott azzal, hogy egy kicsit több életet vigyenek a pályára. A Season 1-ben megjelentek a flyerek, melyek jellemzően az égbolton köröztek, nem zargatva a játékosokat, ellenben jó lootot dobva.

Azóta folyamatosan pletyka szinten jelen van, hogy bővül a pálya valamilyen PVE elemmel, idáig azonban semmilyen konkrét hír erről nem látott napvilágot.

Érkezhetnek a Prowlerek

Az eddig sem volt titok, hogy a Respawn Entertainment előszeretettel használ fel minél több anyagot a Titanfall-ból, a következő infó pedig nem is támaszthatná alá jobban ezt az állítást.

A Respawn robotos játékából ismert dinó szerű lények fájljai megjelentek az Apex Legends adatai között.

Azt már korábban is elmondta az adatbányász, hogy esélyes a prowlerek érkezése, most azonban már kézzelfogható információkkal is tudott szolgálni, melyek által sokkal közelebbinek tűnik az érkezésük.

A flyerekkel ellentétben a prowlerek nem lesznek hatalmasak, a jelen állás szerint nagyjából akkorák lesznek, mint bármelyik karakter. Az animáció között a legtöbb általános, jelentéssel nem bíró mozgás, a forrás szerint azonban a prowlereknek képességük lehet az ellenfelük scannelésére is.

További biztosra vehető infó, hogy több féle kinézetben érkeznek majd a dinók, elképzelhető, hogy minden pálya területnek meglesz a saját fajtája.

Azt még nem tudjuk, hogy milyen szerepet töltenek majd be a prowlerek. Lehetséges, hogy egyszerűen a pályán cikáznak majd, lootal a nyakukon, de az is lehet, hogy ellenségként kell majd rájuk gondolni. Esetleg egy PvE event az Apex-en belül? Az sem lenne rossz gondolat!

Amint friss információ lát napvilágot, mi megírjuk nektek. Addig is, ti örülnétek, ha egy ilyen fenyegetés is megjelenne a pályán?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×