Már bárki számára letölthető és teljes egészében játszható a Minecraftban épített Harry Potter szerepjáték. Elő a pálcákkal!

Korábban már többször írtunk nektek a Floo Network csapatának elképesztő munkájáról, aminek lényege, hogy nem csak felépítik a Harry Potter világot a Minecraftban, de egy teljesen egyedi, játszható, számos felfedezni és varázsolni való játékot alkotnak. Miután a játék több mint egy hónapig csupán alfa verzióban volt elérhető, most úgy tűnik, teljesen elkészült.

 

Valójában önmagában az is elképesztő, hogy milyen részletesen építették fel a Harry Potter helyszíneit a Minecraftban, de az, hogy ez még játszható is, még lenyűgözőbbé teszi. Varázslatok és rejtvények várnak ránk, amivel új ajtók nyílnak meg, szörnyekkel kell harcolnunk, végül felfedezhetjük a varázsvilágot mi magunk.

A Minecraft Harry Potter RPG, a Witchcraft and Wizardry már letölthető bárki számára a hivatalos oldalról. Természetesen Minecraft kell hozzá: a map a Java Minecraft 1.13.2-es verziójával működik.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×