Bár az Apex Legends még csak a 4. évadát éli, a fejlesztők már javában fejlesztik az 5., 6., 7., sőt a 8. évad tartalmait.

Több mint egy év telt el azóta, hogy megjelent az Apex Legends, jelenleg pedig a 4. évad frissítéseit élvezhetjük. Azon belül ma indul a The Old Ways event. Mindeközben persze sokan már azon gondolkoznak, mit is hozhat majd az 5. évad.

Úgy tűnik azonban, hogy a Respawn fejlesztői ennél sokkal előrébb járnak, ugyanis Jason McCord vezető dizájner elárulta, hogy már keményen tesztelik a következő négy évad tartalmait.

„Igyekszünk a lehető leggyorsabban fejleszteni a játékot. Sajnos nem megy minden egyszerre, de rengeteg dolog tervben van, amit a játékosok szeretnének. Mindez sok időt vesz igénybe” – írta McCord a Twitteren.

A bejegyzés azután született, hogy a Twitteren többen arról beszéltek, hogy a Respawn milyen lassú a frissítéseket illetően. McCord mindenkit megnyugtatott afelől is, hogy a fejlesztők jó előre gondolkodnak a következő évadok tartalmán.

„Már a szó szoros értelmében teszteljük az 5., 6., 7. és 8. évad tartalmát. Rengeteg új tartalom jön” – mondta. Az is biztos, hogy a jövőben egyre több olyan tartalom érkezik, amit a Titanfall játékokból emelnek át.

„Mindig áthozunk dolgokat a Titanfall univerzumból. Kellemes meglepetés érheti a Titanfall rajongókat az Apex Legends 5. évadában” – mondta a játék rendezője, Chad Grenier a jövőbeli tartalmakról még korábban a GameInformer magazinnak.

Kép forrása: Titanfall

Mikor indulhat az 5. évad?

Mivel a negyedik évad a tervek szerint május 5-én ér véget, könnyű megjósolni, hogy nagyjából mikor indul a következő. Általában a váltásra is várni kell valamennyit az Apex Legends esetében, tehát várhatóan május elején, vagy közepén már indul a következő évad. Ha pontosan 90 nappal számolunk az évadok tekintetében, akkor a következő szezonok nagyjából ilyen ütemben várhatók:

  • Season 5 ⁠— 2020. május 5.
  • Season 6⁠— 2020. augusztus
  • Season 7⁠— 2020. november
  • Season 8⁠— 2021. február

Jelenleg azonban még mindig a negyedik évadot éljük, így amíg lehet használjuk ki az alkalmat. Ne feledjétek, hogy ma indul a Bloodhound event, a The Old Ways, rengeteg új elérhető skinnel.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×