Egy nemrégiben kiszivárgott kép elvileg bizonyíték lehet arra, hogy valóban készül egy remake a Prince of Persia – Sands of Time játékból.

A Prince of Persia sokak egyik kedvenc videojáték sorozata, melyből igen régóta nem jelent meg új rész. Persze, ahogy több Ubisoft játékkal kapcsolatban is, a Prince of Persia új epizódjáról, illetve a régiek remastered vagy remake verzióiról is sok pletykát lehet hallani az utóbbi időben.

Legutóbb január 9-én írtunk róla, hogy egy Reddit felhasználó szerint érkezik új játék a sorozatban. Erről állítólag egy Ubisoft fejlesztőnek tájékoztatta, akkor ezt lehetett olvasni:

A játék a Prince of Persia: Dark Babylon címet kapja, és Babylon alternatív, szinte disztopikus változatában játszódik. A játékmenet nagyon hasonló lesz a trilógiához. A főellenség a herceg gonosz változata lesz, aki egy másik idősíkból származik. A herceg páncélja és képességei testre szabhatók lesznek, mint például a God of Warban. A játékot a februári PlayStation Meetingen jelentik majd be. A kiadás dátuma 2021 eleje. Az új Splinter Cellről nincs szó.”

Nos, a jóslat nem vált be, ugyanis februárban nem történt bejelentés. Mindeközben az elmúlt napokban megszaporodtak a pletykák, miszerint az új játék előtt még kiadnak egy Prince of Persia – Sand of Time Remake-t, ami a 2003-ben megjelent eredeti játék feldolgozása.

Erről azonban sajnos csak egy kiszivárgás árulkodik, egy képpel, ami természetesen hamis is lehet. Szóval az egészet kezeljük ismét fenntartásokkal.

Kép forrása: GamingRoute

A kép a GamingRoute oldaláról származik, ahol azt írják: a képet megjelentető felhasználó fiókját azóta törölték.

Egyébként márciusban a Ubisoft Prince of Persia eventet indított a For Honor-ban, szóval könnyen lehet, hogy ebből következtetnek sokan arra, hogy fejlesztés alatt áll valami. Tavaly júniusban a Prince of Persia eredeti alkotója Jordan Mecher egy találkozón azt mondta, szívesen látna új részt a sorozatban, bár akkor leginkább a régebbi játékok remake verzióról volt szó.

„Örülnék, ha újrajátszhatnám ezeket a játékokat” – mondta Jordan, aki feltételezhetően a remaster változatokra gondolt, majd az is kiderült: örülne, ha új játékot készíthetne a szériában.

Szerinted valóban készül remake verzió a Prince of Persia – Sand of Time játékból?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×