A Mixer egy kisebb összeggel támogatta a streamereket, hogy ezzel is segítse őket átvészelni ezt a nehéz időszakot.


Tegnap írtunk arról, hogy a legfrissebb elemzések szerint a Twitch nézettsége, valamint streamereinek száma jelentősen nőtt, köszönhetően annak, hogy egyre többen maradnak otthon a koronavírus-járvány miatt. A kutatásból kiderült az is, hogy ezzel együtt a Mixer felhasználóinak száma is nőtt.

Nos, úgy tűnik a Mixer vezetősége foglalkozik a platform partnereivel, így a streamerek nemrég 100 dollár támogatást kaptak, ajándékba. A Microsoft tulajdonában álló platform nem különösebb kommentálta ezt. Nem mondtak semmit, de mindenki kapott 100 dollárt.

Miközben az olyan nagy tartalomgyártók számára, mint például Ninja, akinek valószínűleg nem kell aggódnia a pénzt miatt, nincs jelentősége az összegnek, de azok akik szabadidejükben streamelnek, nagy segítség lehet. Száz dollár kb. 34 ezer forintnak felel meg, amiből egyszer igen jól fel lehet tölteni a hűtőszekrényt.

Így nem meglepő az sem, hogy a gesztust sok streamer nagyra értékelte, és Twitter üzenetben köszönték meg a pénzt.

Voltak persze olyan streamerek is, mint például Exellion, aki a teljes összeget felajánlotta egy a közönség által kiválasztott nem-partner streamernek.


Te is örülnél egy 100 dolláros ajándéknak?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×