A v12.30-as frissítés érkezése után a játékosoknak hamar feltűnt, hogy valami nem a régi a célzással.

A tegnap érkezett Fortnite frissítés sok újdonságot hozott magával a játékba. Többek között ilyen a Kingsman Umbrella, mely a Fortnite történetének egyik legjobb fegyvereként vonulhat majd be a történelembe.

Ahogyan azt már megszokhattuk, a Chapter 2 során az Epic nem csinált hivatalos listát a változásokról, melyeket élesített a frissítés. Ennek köszönhetően már mozgalommá vált a frissítések minél alaposabb darabokra szedése, ha a fejlesztők nem, majd a közösség elkészíti a patch note-okat.

A Fortnite úgy tűnik egységesítette a recoilt, most már PC-n is úgy viselkednek a fegyverek, mint konzolon.

Mint az elég hamar kiderült, az Epic néhány igen fontos változást vezetett be az új frissítéssel. Sok billentyűzet és egér mechanikát megváltoztattak a célzással kapcsolatosan.

Nem sokkal a szerverek visszatérése után bhronos tweetelte ki, hogy milyen változást vél felfedezni az új patch-ben.

A poszt készítője szerint ez egy hatalmas buff a billentyűzettel és egérrel játszóknak, hisz a kontrolleres fegyverek eddig könnyebben irányíthatóak voltak.

Megszűnt a visszarúgás is.

Eddig, ha eltalálták egymást a tűzharcban álló játékosok, mindkettőjüknek elráncigált a fegyvere, mikor hitet kapott. Az új frissítés a visszarúgást teljesen kivette a játékból, sokkal könnyebbé téve a tűzharcokat. Az, hogy ez jó, vagy rossz, majd a közösség eldönti.

A videón is jól látszik, hogy bár eltalálják a játékost, a célkereszt nem mozdul el. A v12.30-as frissítés előtt valahol az egekben lett volna a kamera. Érdekes döntés az Epic részéről, hogy két ilyen komoly változtatást teljesen kihagytak a hivatalos kommunikációjukból.

A találatkor való visszarúgás olyannyira szokatlan döntés, hogy még azon sem lepődnénk meg, ha véletlenül lenne átmenetileg így.

Szerintetek jót tesznek majd a játéknak hosszútávon ezek a változások, mikor rendesen megtanulják kihasználni a PC-s játékosok a most kapott előnyöket?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×