Mindenkit lenyűgözött a Riot Games új kompetitív lövöldéje, a VALORANT. Shroud, a volt CS:GO profi a tesztelés óta rá se tud nézni másra.

A Riot Games tavaly ősszel bejelentette, több játékon is dolgoznak a League of Legends mellett. Többek között egy új, kompetitív FPS-t is fejlesztettek, amiről már tudjuk, hogy a VALORANT nevet fogja viselni. Ráadásul hamarosan többen lehetőséget is kapnak a tesztelésére, április 7-én elstartol a játék zárt béta időszaka, amihez a Twitch-en keresztül Európában kulcsot is szerezhetünk.

A tartalomgyártók és egyéb médiaszemélyiségek, akiknek volt szerencséjük kipróbálni idő előtt a játékot, ráadásul hatalmas terhet pakolnak a Riot Games vállára, ugyanis egytől egyig istenítik a játékot. Azt mondják, kicsit olyan, mintha az Overwatch-ot és a Counter-Strike-ot összegyúrták volna, s mindkét játék pozitívumaira koncentráltak volna.

 

A streamerek nagykutyája, Shroud is kapott lehetőséget a tesztelésre, a játék pedig őt is lenyűgözte. Ez pedig nem egyszerű, elvégre „szakmájából” adódóan minden nagyobb játékkal órákat játszott életében. Ex CS:GO profiként pedig van érzéke a kompetitív lövöldékhez. Mondhatjuk hát, hogy a véleménye gamer berkeken belül igencsak releváns.

 

Nézőinek a tesztidőszak után arról beszélt, hogy a VALORANT tesztelése után nehezére esik bármit is játszani, ugyanis a Riot Games játéka skálákkal jobb mindazoknál, amik jelenleg elérhetők.

„Itt ülök és az jár a fejemben, hogy éppen egy mesterművet teszteltem. Most meg térhetek vissza a sok szeméthez…”

Sokan úgy gondolják, hogy a hatalmas pozitivitás hullám csak a Riot Games pénztárcájának a műve, ugyanis elképzelhetetlennek tartják, hogy valami ennyire jó legyen. Talán tényleg van benne valami, viszont ha még Shroud is hulladéknak tud nevezni minden mást, ami a VALORANT mellett elérhető, valami igazság mégiscsak lehet a visszajelzésekben.

Április 7-én minden kiderül.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×