Hamarosan mi is belecsöppenhetünk a Riot Games legújabb játékának, a VALORANT-nak a világába. Készüljön mindenki, egy hét múlva bevetés!

A Riot Games ledobta az atomot, készüljön fel mindenki, mert érkezik a VALORANT zárt béta. A kiadó csapatorientált FPS-e lenyűgözte az eddigi tesztelőket, most pedig lehetőség nyílik arra, hogy szélesebb körben is kipróbálhassuk.

Kanadában, Európában, Oroszországban, Törökországban, valamint Észak-Amerikában lehet majd fejest ugrani az akcióba első körben. A többi régi sajnos lemarad, mert a munkálatok a koronavírus járvány miatt belassultak. Szerencsére minket mindez nem érint, ugyanis Európán belül lesz stabil béta-elérésünk.

Nem is kell sokat várnunk, a VALORANT zárt béta időszaka április 7-én, jövő héten veszi kezdetét.

Szerencsére a kulcs szerzéshez sem kell agysebésznek lennünk, csupán egy Riot Games, na meg egy Twitch felhasználó kell hozzá.

  • Készíts egy Riot felhasználót. (Ide kattintva meg is teheted)
  • Kösd össze a Riot felhasználód a Twitch felhasználóddal.
  • Amint a régiódban aktiválódott a béta (Európa – Április 7), menj fel a Twitch.tv-re és nézz kiemelt VALORANT streameket.
  • Ha jól kötötted össze a két felhasználót, a Twitch megajándékozhat egy Closed Beta kulccsal.

Ugyan ezt a rendszert alkalmazta anno a Riot Games a Legends of Runeterra zárt bétájának terjesztésére, akkor szerencsére semmi gond nem volt vele, perceken belül mindenki tudott magának szerezni elérést a játékhoz.

Boronálja mindenki össze a csapatát, mert egy hét múlva indul a VALORANT béta!

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×