Újabb hét, újabb nosztalgikus Team of The Week. Lássuk ezúttal melyik korábbi játék 29. hetét választották a fejlesztők! Itt a TOTW Moments 3!

Újabb hét, újabb szerda. Érkezik az harmadik TOTW Moments. Múlt héten egy egész jó felhozatalt kaptunk tradelés és sub szempontból. Lássuk, hogy ezúttal mit tartogat számunkra az EA.

 

MOMENTS

Mivel a bajnokságok jelenleg szünetelnek, ezért nem tudnak hétről hétre új csapatot kiadni. Azért, hogy a Player Pickek, és a speciális lapok viszont konstansak maradjanak az EA bevezette a TOTW Moments lapokat. Ezeken a lapokon korábbi játékok hét csapatai elevenednek meg. A játékosok a FIFA 20 lapjaikhoz adaptálódnak, így nem a korábbi, hanem a mostani értékükhöz igazodik az új speciális lap. Például múlt héten Inaki Williams is bekerült a TOTW Moments 2-be, ahol 86-os lapot kapott, mivel a MOTM lapja már 84-es volt. Ezek a kártyák felhasználhatók SBC-be is.

Na most, hogy mindenki tud már mindent a TOTW Momentsről, lássuk kiket rejt a 3. hét csapata:

Ezúttal a FIFA 19 hét csapata elvenedik meg újra. 87-es supplyból nem lesz hiány. Ti kit szeretnétek kiszedni red pickből?

Óvatosan ma az interneten, nehogy belefussatok valamilyen bolondok napi tréfába!

×