Ráadásul az árcédula is erősre sikerült.

Váratlan fordulat következett be a Call of Duty: Warzone életében. Miután sorra döntötte meg az újabb rekordokat, az Activision behúzta a kéziféket: meggondolták magukat, azaz mostantól fizetős lesz a játék. Itt most nem arra kell gondolni, hogy kötelezővé tették a Battle Pass megvásárolását, hanem csakúgy, mint a korábbi Call of Duty részeknél, meg kell vennünk a teljes játékot, hogy elindíthassuk a játékot.

A webshopban már meg is jelent az új árcédula

A fentebbi képen is látszik, hogy már felkerült az Activision-Blizzard webshopjába a Warzone fizetős verziója.

Az ára pedig gyakorlatilag vicc kategória, 43,99 eurót, azaz 16 ezer forintot kérnek érte mostantól.

Külön megmosolyogtató, hogy csupán 1 euróval olcsóbb, mint a Modern Warfare, ami egyébként a Warzone játékmódját is tartalmazza. De a játékosközösség azon háborodott fel a legjobban, hogy a „Play Warzone Free Now!” felirat továbbra is ott díszeleg a Modern Warfare mellett. Ezt persze valószínűleg javítják majd hamarosan.

A játékosok eléggé felemás érzésekkel fogadták a hírt, egyesek szerint így legalább kevesebb csaló lesz, míg mások szerint kész rablás a 16 ezer forintos árcédula.

„Az ingyenességet eleve is csak a bemutató időszakra értettük, természetes, hogy egy AAA kategóriás játékot nem ingyen fogunk osztogatni mindenki számára” – mondta Bobby Kotick, az Activision Blizzard CEO-ja

A jó hír, hogy az Activision egy hetes türelmi időt adott, ez azt jelenti, hogy jövőhét szerdáig mindenki ingyen játszhat még a Warzone-nal, ezt követően viszont már csak a fizetős játékosok tudnak majd meccset indítani.

A fizetős verziót itt tudjátok megvásárolni, bővebb információt pedig itt találtok a témával kapcsolatban.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×