Egy karnyújtásnyira vagyunk a VALORANT bétájának megjelenésétől. A Riot Games már nagyon készül, a támogatókat pedig jutalomban részesítik majd.

Valószínűleg nagy hatása volt a koronavírus-járványnak arra, hogy a Riot Games a tegnapi napon bejelentette, elindítják a VALORANT zárt béta időszakát. Az FPS játékok szerelmesei már nagyon várják április 7-ét, ez lesz ugyanis az a nap, amikor először mélyülhetünk el a játékban.

A VALORANT is épp olyan Free-to-Play modellt kap, mint a League of Legends, vagy a Legends of Runeterra. A játékosoknak nem kell egy fillért sem költeniük azért, hogy megkapják a 100%-os játékélményt, viszont lehetőségük lesz arra, hogy személyre szabjanak bizonyos elemeket. Jelenleg úgy tudjuk, elsősorban a fegyverskinekre szeretne ráfeküdni a Riot Games. Ám ez nem jelenti azt, hogy hosszútávon a karakterek nem kapnak majd speciális öltözeteket, modelleket.

Hogyan oldhatjuk fel a VALORANT kozmetikai tartalmait?

Pofon egyszerű. Mindennek meglesz a maga ára, amit úgynevezett VALORANT Pointokkal tudunk majd rendezni. Az ilyen speciális pontokat pénzért, feltehetően csomagokban vásárolhatjuk majd meg a játékon belüli boltban.

Biztos sokakban megfogalmazódott a kérdés:

Miért költenénk egy zárt béta játékra, ha utána úgyis mindent meg kell vásárolnunk újra az éles IP-ben?

Nos, a felvetés teljesen jogos, de szerencsére erre is gondoltak a VALORANT fejlesztői. Ugyan nem vihetjük át a zárt bétában megvásárolt tartalmakat az éles játékba, minden a béta során felhalmozott VALORANT pontunk megjelenik a felhasználónkon a megjelenés után. Sőt, további 20%-ot jóváír majd a Riot azoknak, akik vásároltak a béta alatt.

 

Ez azt jelenti, hogy ha 10.000 pontot vásároltunk a zárt béta időszakban, akkor a megjelenés után 12.000 VALORANT Point fog várni minket a felhasználónkon. Ebből gyakorlatilag újravásárolhatjuk a béta során megszerzett tartalmakat, vagy akár meg is tarthatjuk a későbbiekre, ha egy-egy skin megszerzését megbántuk.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×