A végeláthatatlan Fortnite hibák listájára nemrég felkerült egy olyan bug is, ami lehetővé teszi a játékosoknak, hogy láthatatlanná váljanak.

Egyre többen jelentik az Epic Games-nek, hogy nincs minden rendben a Fortnite kartondobozaival. Összességében nem is biztos, hogy a közösség rájött volna a turpisságra, ha nincsenek Meowscles feladatai. Az izmos ügynök viszont minden játékost arra sarkallt az egyik feladatával, hogy használják a játékban megtalálható dobozokat. A baj csak az, hogy nem működnek rendeltetésszerűen.

https://www.youtube.com/watch?v=258JpdJTw3M

 

Nem szeretnénk reklámozni azt, hogy hogyan lehet előidézni a szóban forgó bugot, de annyit azért megemlítenénk róla, hogy sajnos két igencsak alapvető játékmechanika kombinációjával érik el a játékosok. Vagyis akár úgy is összehozhatjuk a láthatatlanságot, hogy nem akarjuk. Viszont ha mindezt öncélúan ki is használjuk, akkor sajnos az Epic Games tilthatja a felhasználónkat. Emiatt tehát jobb lenne, ha a hiba igazolt javításáig mindenki elkerülné a kartondobozokat, nehogy csalással vádolhassanak a használata miatt.

A mai nap írtunk egy helikopter hibáról is, ami a játékosoknak tonnaszámra hozza a Victory Royale-okat. Remélhetőleg a kiadó miahamarabb rárepül a két említett hibára, elvégre igencsak komoly bugokról beszélünk, amik jócskán rányomják a pecsétjüket a játékélményre. A Fortnite hivatalos Trello-ján is megjelentek már mind a láthatatlanság, mind pedig a helikoper bug, így bízunk abban, hogy mihamarabb javítják őket a fejlesztők.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×