Kezd kicsúszni a talaj a Fortnite alól, ezen pedig a játék jelenlegi stádiuma sem segít. Egy új bug miatt akár az összes meccset megnyerhetjük, ha van egy helikopterünk.

Sorra jönnek a Fortnite frissítések, de valahogy ahelyett, hogy egyre kevesebb, sajnos egyre több bugot eredményeznek. A javítások egy-egy esetre kiválóan fókuszálnak, viszont amíg egy tüskét kihúz az Epic, addig másik kettőt valaholbeleállít a játékba.

Most viszont sikerült valamint a megszokottnál jobban benéznie a kiadónak, a helikoptereknek olyan képességet adtak a fejlesztők, ami könnyedén Victory Royale-hoz vezeti a játékosokat. Akár az összes mérkőzésen.

https://www.youtube.com/watch?v=M1xLBew3x3E

 

Több tartalomgyártó is készített anyagot a szóban forgó esetről, mi példaként MrFreshAsian videóját választottuk. A helyzet az, hogy a Choppák képesek a repülési határ fölé emelkedni, így még a Vihart is el tudják kerülni. A játékosok nem tudják sebezni a masinákat, vagyis mindemellett az utasok még biztonságban is maradnak. Így nem kell mást tenniük, mint megvárni, hogy a Vihar eltakarítsa a konkurenciát.

Az Epic Games-nek muszáj minél előbb reagálnia a helyzetre, azonnal javítaniuk kell a helikopterek hibáját, vagy komoly játékosvándorlás indulhat be az elkövetkező napokban.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×