A koronavírus miatt az LEC és LCS múltheti fordulója is elmaradt. A gyors megszakítás bizonytalanná tette a folytatást, de szerencsére találtak megoldást.

Múlt hét pénteken váratlanul az adás megkezdése előtt jött a hír, hogy az LEC közönség nélkül se fog elindulni pénteken a stúdióban. Még aznap az versenysorozat amerikai testvére is kitette a hírt, hogy az LCS is szünetel.

A posztban nem osztottak meg  információt, hogy mennyire időre szüneteltetik a versenysorozatot, hiszen Kínában, majdnem 1 hónapig állt a bajnokság. Szerencsére a találgatásoknak vége, és nem rég a lolesports oldalán közölték, hogy a verseny már most hétvégén folytatódik.

lec

Az LEC csapatok a saját edző központjaikból fognak csatlakozni, míg a közvetítő csapat tagjai otthonról kapcsolódnak be. Az egyik legnagyobb kihívás az online játékban az, hogy mindenki számára egyenlő körülmények legyenek, így minden csapatot arra kértek, maradjon Berlinben. Egyedül az Origen az, akik a koppenhágai edzőközpontjukból játszhatnak. A biztonság érdekében bírót nem küldenek házhoz, viszont a csapatok kötelesek egy bekamerázott helyiségben játszani, ahol a bírók monitorozni tudják őket, valamint a kommunikációjukat.

A versenyek tehát folytatódnak, és az esport liga, ha nem is úgy, ahogy szokott, de folytatódik.

Szerintetek melyik csapatnak kedvez ez a helyzet?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×