A Call of Duty: Warzone közösség szomorúan vette tudomásul, hogy simán el lehet lopni a killeket a játékban. Hamarosan ez megváltozik.

Érdekes, akár vitára is alkalmas kérdés vetődött fel az utóbbi időben a Worzone kapcsán. Jelenleg, ha valaki a battle royale meccs során lelő valakit (down), az még nem jelenti ugye azt, hogy az ellenfél meghalt. Ám, ha végül valaki más fegyvere által mégis meghal, akkor nem az a játékos kapja a killt, aki downolta. Tehát a fekvő ellenséget minden esetben magunknak kell befejeznünk, ha hiteles killt szeretnénk szerezni.

Ez jelen pillanatban azt jelenti, hogy a fekvő ellenséget kilőve bizony be lehet lopni a killeket a játékban.

Hogy ez jogos vagy nem, az persze vitatható, mégis úgy tűnik, az Infinity Ward már döntött: javítják a problémát. A jövőben az kapja a killt, aki downolta az ellenfelet. Ahogy a Twitteren is írták, már kész vannak a megoldással és a következő nagy frissítésben be is kerül.

Ez a megoldás valószínűleg nagyban befolyásolja majd azt, hogy hány killt lehet szerezni egy meccs alatt. Bár csak pár napja indult a játék, máris született pár érdekes rekord.

Szerinted is jó hogy javítják a problémát?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×