A Call of Duty: Warzone még csak pár napja jelent meg, de már most vannak olyan profik, akik rekordokat döntögetnek benne.

A Call of Duty legújabb Battle Royale játéka, a Warzone óriási sikerrel indult a játékosok és a streamerek körében. Persze a profik is beszálltak a buliba és pörgették a killeket. Nemrégiben a Dallas Empire tagja Crimsix (C6), illetve szintén profi haverjai Dougisraw és TeePee összefogtak, és egy csapatban indultak el a Warzone csataterén. Nem csak, hogy ügyesen játszottak, de hárman kivégezték a játékosok egyharmadát, azaz összesen 55 killt szereztek a meccs folyamán.

 

Crimsix, akiről tudjuk, hogy profi CoD esport játékos, több bajnoki címmel is rendelkezik, így persze nem is meglepő a dolog. Ő maga 29 killel fejezte be a kört, DougisRaw 17 killt gyűjtött össze, TeePee pedig szerény 9 játékossal végzett.

Egy másik profi csapat is hasonló eredménnyel zárt: A TSM játékosa Colton „Viss” Visser, Jesse „Kraftyy” Kraft és a Rogue játékosa Jordan „HusKers” Thomas hármasa 51 killt tudott összehozni egy meccs alatt.

Mégsem ők a rekorderek jelenleg: egy angol streamer, TMemory és csapata tartják a jelenlegi világrekordot 57 killel, legalábbis a Twitter bejegyzésük alapján.


Fontos szerintem megemlíteni ugyanakkor, hogy a legtöbb játékos, főleg akik az ingyenes változatot töltötték le, még csak most ismerkednek a játékkal. Esportolóként valószínűleg könnyű letarolni a mezőnyt, bár nem szeretném vitatni, hogy ügyesen játszottak.

Vajon hány killt szerezhetnek még a profi játékosok a meccsek során? Szerinted?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×