Az utóbbi napokban még az eddiginél is keményebben vágja maga alatt a fát a PUBG Corp. A játékosok már nem látnak más megoldást, zsarolni kezdtek.

A rengeteg hiba és csaló miatt már régóta egy robbanás előtt álló puskaporos hordón ülnek a PUBG fejlesztői. A legújabb frissítés szikrája azonban most berobbantotta a lázadást, a játékosok szinte egy emberként estek neki a PUBG Corp.-nak.

Kampány indult az örökös mikrolagok, az M249 és a folyamatosan elhalasztott frissítések ellen is.

Dear PUBG Corp Listen to the Community before it’s too Late from r/PUBATTLEGROUNDS

Stop asking devs for anything. They don’t care. from r/PUBATTLEGROUNDS

És ezek még tényleg csak az enyhébb, vállalható kommentek. Többen a játék árának visszatérítését követelik, akkorát csalódtak az elmúlt napok hatására a kiadó cégben. A fejlesztők persze egyből reagáltak, látták hogy ennek a fele sem tréfa. Rögtön be is ígérték a mikrolagok 100%-os megoldását, illetve az M249-kérdés felülvizsgálatát is kilátásba helyezték.

A játékosszám már így is rekord mélységekig zuhant, amit az új szezon és Karakin sem tudott megmenteni. Kritikus életszakaszához érkezett tehát a PUBG. Hatalmas az ingyenes Battle Royale játékok miatti konkurencia harc, és a szerverek állapota is romokban. Nehéz lesz innen visszajönnie a játéknak, de úgy tűnik legalább a mostani fellázadás eredményre vezethet.

Szerintetek van még visszaút a PUBG számára? Lehet még innen újra vezető Battle Royale belőle?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×