Az új PUBG frissítés többeknél kiverte a biztosítékot.

Az évek során mi már teljesen megszoktuk, hogy a PUBG játékosközösségnek valami mindig szúrja a szemét. Ám ezúttal némileg jogos a felháborodás, csak úgy, mint anno Karakin loot rendszerénél. Akkor a fejlesztők azonnal reagáltak, és javítottak az új pálya lootján. Ezúttal viszont nem várható gyorssegély, ugyanis hiba helyett egy tudatos döntésről beszélünk. Csakhogy a játékosok szerint ez egy meglehetősen rossz döntés volt.

A 6.3-as update-tel ugyanis kivették a dropból az M249-et, amit idáig senki sem kért igazán, ellenben már hónapok óta mindenki azért könyörög, hogy a DBS-t vegyék ki az airdropból.

Remove DBS from the Crate from r/PUBATTLEGROUNDS

Ennek ellenére az továbbra is maradt, a sokak által kedvelt M249 viszont már a world loot része lett. Ez viszont egyesek szerint túl OP, míg mások szerint egyáltalán nem is a world lootba való.

A játék eleji közelharcokban jól jönne a DBS

„A blueballs megint sokkal jobban ismeri a játékot, mint a közösség, teljesen mindegy, mit kérünk tőlük.”

Who and why on earth was it decided to make the M249 a world spawn before the DBS? from r/PUBATTLEGROUNDS

Az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy a Redditet főként a nyugati játékosok látogatják. Az ázsiai játékosok a saját fórumukon kommunikálnak, ami mellesleg jóval aktívabb, mint a Reddit, főleg az utóbbi időben. Persze simán lehet, hogy ezeken a fórumokon is ugyanúgy megy a panaszkodás a fenti problémák miatt.

Továbbra is tartja magát az örök érvényű igazság, a PUBG loottal nagyon nem éri meg babrálni egy játékban. Ti egyetértetek a változtatásokkal?

Forrás 1, 2, 3

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×