A korábban már „véletlenül” kiszivárgott infókat végre hivatalosan is közzétette a Hearthstone. A videóból ítélve pedig már sejtjük, melyik helyszínen járunk.

Egyszerűen nem tud leállni a Hearthstone a folyamatos, véletlennek álcázott szivárogtatásokról. Ezúttal is idő előtt töltötték fel a következő beharangozó első képét, majd gyorsan le is törölték.

Mostanra viszont hivatalosan is megmutatták, mi készül a színfalak mögött. Kiderült, hogy nem is csupán egy képről, hanem egy pár másodperces GIF-ről van szó, ami egyből beindította a játékosok teóriáit.

 

Azt már eddig is tudtuk, hogy a „Storm is Coming” szlogenre épít a beharangozó, azt viszont továbbra sem tudjuk, mit is harangoz be. Hall of Fame bejelentés, új évad, új kiegészítő, kis túlzással bármi lehet. Azt is tudtuk már, hogy Lunara, Morgl és Medivh szobrokat látni a képen, akik mind játszható karakterek a Hearthstone-ban.

A videóból viszont már az is látszik, hogy ezek a szobrok mintha a víz alatt lennének.

Akiknek ismerős a WoW világa, szinte egyből a Battle for Azeroth víz alatti világára, Nazjatarra asszociáltak a GIF-ből. Ez a főváros egy nagák által uralt terület, Queen Azshara fennhatósága alatt.

A játékosok szerint a március 17-re ígért bejelentés tehát nagákról és murloc-okról, tehát Nazjatarról szól majd. Ti örülnétek neki, ha víz alatt játszódó kiegészítőt kapnánk?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×