Őrületes dolgokra képesek mostanában a Fortnite Chapter 2 szerverei. Újonnan már a Battle Bus-t is lekéshetjük, vagy akár bukhatjuk a pajzsunkat is.

Az Epic Games számára a legrosszabbkor rogy össze a Fortnite. Az Activision piacra dobott egy ingyenes Call of Duty Battle Royale-t, a PUBG pedig az elmúlt hetekben újból rákapcsolt. Legutóbb például kiderült, a PUBG Corp. a játék történetének legérdekesebb játékbeli eseményére készül, jön a Fantasy Battle Royale!

Pedig nem állt rosszul a szénája a Fortnite-nak, tartalom szintjén még most is a toppon áll, az új szezon a játékosok és a streamerek szerint is telitalálat volt. Na meg szerintünk is, jót tettek az új NPC-k a játékmenetnek. A Vaultok és egyéb fegyverbővítések pedig már csak habként pihennek a torta tetején.

Az egyetlen probléma, ami csúfítja a játék helyzetét, az a temérdek bug és szerverhiba.

Naponta felbukkan egy-egy kritikus hiba, amit a Fortnite játékosok ugyan azonnal jelentenek a fejlesztőknek, azok nem tudják egyből javítani a szóban forgó hiányosságokat. Összességében pedig mindez rányomja a pecsétjét a játékélményre.

The battle bus left without me 🙁 from FortNiteBR

LayzaSkully videójából kiderült, hogy újonnan már „le is késhetjük a Battle Bus-t” a gyengélkedő szerverek miatt. Ilyenkor nemes egyszerűséggel ott ragadunk a bemelegítő-szigeten, a Vihar pedig azonnal elkezdi lecsapkodni az életerőnket.

Másik „kedvenc” hibánk a szervereket illetően, hogy képes a játék elfelejteni bizonyos interakciókat. Például elő tud olyan fordulni, hogy feltöltjük a pajzsunkat, ami aztán valamilyen oknál fogva elszublimál:

Where did my shield go? from FortNiteBR

Nem nagyon lehet felhasználói oldalról ezekkel a hibákkal mit kezdeni, szimplán csak edzhetjük a gyomrunkat, hogy könnyebben elviseljük a játék döcögését. Na meg imádkozhatunk, hogy az Epic Games hamarosan kezd mindezzel valamit!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×