Ezúttal alaposan újragondolták a fejlesztők, hogy mivel is csempészhetnének be valami újdonságot a játékba.

Nagyon úgy fest, hogy tényleg nagyon igyekszik a PUBG Corp., ugyanis elhozzák nekünk a fantasy világot, persze mindezt PUBG köntösben. Ráadásul úgy tűnik, hogy ezúttal nem csupán egy-két új skin érkezik, hanem valódi újdonságokkal nézünk szembe.

Arról mi dönthetünk majd, hogy milyen kaszttal lépünk Erangel mágikus mezőire. Lehetünk varázslók, paladinok, barbárok vagy nyilasok.

Valószínűleg a 3 éves évfordulóval egy időben kapjuk meg a fantasy módot, ami az új skinek mellett olyan újdonságokat vonultat fel, mint a gyógyító bombák, tűzgolyók, különféle kasztok és még szintet is tudunk majd lépni az általunk kiválasztott karakterekkel. Ja, meg végre megkapjuk a régóta ígért taktikai pajzsot, bár áttextúrázva, de attól még érkezik.

A PUBG ikonikus tárgyai is új szerepet kapnak, például kétféle molóval találkozhatunk majd, amiből az egyik gyógyító hatású, míg a másikkal a tüzet hívhatjuk segítségül. Az első két oszlop között pedig nem egy kukafedél látható, hanem az új pajzs. Ezzel együtt a járművek is új festést kapnak.

Kicsit olyan, mintha a grafikusoknál az UAZ skin tervezésénél beütött volna az LSD, de a hatás a motornál csúcsosodott, amit unikornisnak csúfolnak.

Erangel térképét pedig mintha csak maga Tolkien tervezte volna.

Remélhetőleg nem csak a térkép kinézetét tervezték át, örömmel fogadnánk, ha maga a térkép is kapott volna egy újraszínezést, hogy a hangulat a tetőfokára hágjon!

A fentebbi négy tárggyal kezdjük majd a meccseket, úgy fegyverhez pedig akkor juthatunk, ha szintet lépünk.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a fentebbi ékszerek mire lesznek jók, de feltehetőleg ezeket kapjuk majd meg a szintlépések után.

Az infókat ezúttal is a legnagyobb adatbányász, PlayerIGN szállította, a videóit erre találjátok:

https://www.youtube.com/watch?v=xyLiX1APwiQ

 

Nektek hogy tetszik az új fantasy mód idáig?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×