Dr Disrespect nemsokára nagy bejelentést tesz. Napokon belül eldől ugyanis, hogy Twitch-en vagy Mixeren folytatja a karrierjét.

A doktor a Twitch platform egyik legnépszerűbb streamere, több millió nézővel a csatornáján, közülük pedig több ezren fizetnek is azért, hogy mindenféle különleges funkcióhoz férjenek hozzá. Csatornáján a nézők rendszeren találkozhatnak a legnépszerűbb fps játékokkal, Dr Disrespect ugyanis a műfaj nagy kedvelője.

Most, a Call of Duty: Warzone indulásával, amit a streamer az egekbe magasztal az első naptól kezdve, nagy csapás lenne a Twitch-nek, ha úgy döntene a doktor, hogy Ninja és shroud nyomdokaiba lép és elhagyja a platformját a Microsoft Mixer-ért cserébe.

Egy igazi love story. A kérdés már csak az, hogy Twitchen vagy Mixeren teljesedik be. Kép: Dexerto

A március 11. streamjében konkretizálta is a dolgokat, a következőképp nyilatkozott a témában:

Holnap eldöntjük, hogy mi is a streaming platformunk, hölgyeim és uraim.

A kijelentése után a stream címe is megváltozott, melyben szintén március 12-re hivatkoznak, mint valamilyen nagy bejelentés. Jelen pillanatban két valószínű opció van. Az első, hogy meghosszabbítja a kizárólagosságát a Twitch-csel, a másik pedig, hogy átbútorozik a Mixerre és nekiáll ott újjáépíteni a közösségét.

Nemrégiben Pokimane-nel kapcsolatban is szárnyra kapott a hír, miszerint elhagyhatja a Twitchet. A streamer gyorsan lecsapta a pletykákat és világossá tette, eszében sincs máshova igazolni.

Szerintetek milyen döntést hoz Dr Disrespect? Olyan ajánlatot kapott, amire nem mondhatott nemet, vagy kitart a Twitch mellett? Ha a platform meg szeretné őrizni az első helyét, nekik is agresszívabb módba kell kapcsolni, vagy a Mixer lassan minden nagy nevet lenyúl majd.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×